Lullaby of Birdland

Hallo lieve lezer van dit bericht op WordPress. Als pianist en muziekleraar ben Ik de mening toegedaan dat verdeling van rijkdom op een heleboel verschillende manieren plaats kan vinden. De manier waarop Ik in mijn huidige hoedanigheid kan delen is door het beschikbaar stellen van mijn know-how en ervaring als pianist. Zonder verder in te willen gaan over diepere motivatie, hierbij de eerste video. George Shearing’s Lullaby of Birdland. Deze versie is voor een groot gedeelte gespeeld zoals geschreven door dit geniale (blinde) piano-talent, het andere gedeelte is geinspireerd op de wijze waarop mijn goede vriend en oud-leraar Fritz Wanrooij het speelde. Veel plezier ermee en voor piano- of andere muziekles kun je rustig contact opnemen via mijn website www.coach4music.com

https://youtu.be/vNxUFIaxXgc

Ik ben uitvoerend en docerend musicus en geef muziekonderwijs voor het bespelen van piano, orgel, keyboard en/of accordeon. Woon nu nog in het havenkwartier van Scheveningen. Produceer educatieve muziek-video's en geniet van het leven (zo veel als mogelijk in deze snel veranderende tijd). Oh ja, ik ben een overtuigd en actief lid van de Piratenpartij. Kom aan boord via deze link: https://bit.ly/3gKFdNZ

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: